Održani tradicionalni Prednovogodišnji razgovori članova Instituta ovlašćenih procjenjiača Crne Gore

U subotu, 23. decembra u hotelu Ramada, u Podgorici, održani su tradicionalni Prednovogodišnji razgovori članova Instituta ovlašćenih procjenjivača Crne Gore IOPCG.


Nakon sumiranja rezultata rada Instituta u 2023. godini od strane predsjednice Sanja Radovic MSc REV, prisutni su imali priliku da nakon prezentacije gospodina Veselin Dragas predsjednika udruženja Agencija za Nekretnine Crne Gore i predsjednika grupacije za trgovinu nekretninama u okviru Privredna komora Crne Gore, na temu “Tržište nekretnina u Crnoj Gori” razgovaraju i o aktuelnim zakonskim promjenama u oblasti posredovanja nepokretnosti.


Skup je takođe bio prilika da se izrazi zahvalnost sponzorima Konferencije ProVal 2023, Centralna banka Crne Gore, Stellia Hospitality, Montenegro Valuation Company (MVC), Zetagradnja, Golden Group Montenegro i Briv Construction, kojima je Institut svečano uručio zahvalnice.


U atmosferi prazničnog duha, održana je zvanična dodjela sertifikata članovima koji su završili obuku i/ili su se sertifikovali u prethodnoj godini i novogodišnji koktel.

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima