Online radionica Redukcija stresa na poslu putem Mindfulness mentalnog treninga – uvod
Datum 12.03.2024. 17:30
Lokacija Online, putem Zoom aplikacije
KPE bodovi
Procjena nekretnina
Kotizacija 0€ za članove
Rok za prijavu je 12.03.2024.
Istekao je rok za prijavu

U okviru procesa osvremenjavanja i obogaćivanja procesa edukacije i kontinuiranog profesionalnog osposobljavanja članstva, a u cilju unapređivanja kvaliteta našeg sveukupnog rada, Institut ovlašćenih procjenjivača Crne Gore, na osnovu inicijativa i predloga dijela članova, organizuje webinar na temu „Redukcija stresa na poslu putem Mindfulness mentalnog treninga – uvod“.

Program webinara

Mindfulness (puna svjesna pažnja) prepoznat je u savremenom svijetu kao naučno verifikovana tehnika djelotvornog efektivnog suočavanja sa stresom, anksioznošću i drugim simptomima koji, ukoliko ostanu bez adekvatnog odgovora, mogu imati kontraefektivno dejstvo na produktivnost i sposobnost suočavanja sa izazovima na poslu i u svakodnevnom životu.

Ova interaktivna online radionica predstavlja uvod u ključne teorijske i praktične aspekte uspješnog suočavanja sa stresom na poslu i sprečavanja njegovih kratkoročnih i dugoročnih negativnih posljedica.

Kome je webinar namijenjen

Webinar je namijenjem svim članovima IOPCG  koji žele da unaprijede ukupni kvalitet  života i povećaju efikasnost i efektivnost na poslu.

Saša Radović
Dugogodišnji sertifikovani mindfulness učitelj - Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) i Mindfulness Based Cognitive Therapy for Life (MBCT-L), koji podučava mindfulness uživo i online u grupama, individualno  kao i u  organizacijama /kompanijama/, na maternjem i engleskom jeziku.

Osnivač je nacionalnog udruženja sertifikovanih instruktora – Mindfulness Montenegro – koji predstavlja Crnu Goru u EAMBA Evropske asocijacije za mindfulness i inicijator regionalne mreže sertifikovanih mindfulness instruktora MIR – Mindfulenss inicijava regije.
Posljednje aktuelnosti
Procjena nekretnina
Sertifikacija
20.04.2024.
Procjena nekretnina
Webinar
23.04.2024.
Procjena nekretnina
Online radionica
Online, putem Zoom aplikacije
12.03.2024.
Procjena nekretnina
Sertifikacija
Podgorica
16.03.2024.
Procjena nekretnina
Sertifikacija
Podgorica
16.03.2024.
Procjena nekretnina
Webinar
Online, putem Zoom aplikacije
15.02.2024.
Budite u toku sa najnovijim dešavanjima